de ce microscop dentar?

Un microscop dentar poate fi un instrument incredibil în furnizarea serviciilor dentare de calitate. Cu ajutorul unui microscop dentar, medicul are o vizualizare mai bună a zonelor problematice, ceea ce îi permite o precizie mai mare în tratament. De fapt, unele microscoape dentare pot mări până la 32x. Acestea sunt echipate cu lumini speciale, concepute pentru a ilumina zonele cele mai greu vizibile din cavitatea bucală.
 
Cu ajutorul unui microscop, medicul dentist poate vedea, diagnostica şi trata problemele mult mai devreme. Pentru pacient, acestea înseamnă un tratament mai puţin invaziv şi mai uşor datorită intervenirii precoce.

Un alt beneficiu al microscopului dentar este amplificarea confortului pacientului. Când medicul vede clar zona asupra căreia lucrează, datorită gradului ridicat de iluminare şi magnificare, nivelul său de precizie creşte semnificativ, pacientul simţindu-se mai confortabil.

Microscopul dentar este folositor pentru diagnosticarea formelor neobişnuite ale rădăcinilor dinţilor, vizualizarea de calcificări și schimbări ale rădăcinilor sau canalelor, vizualizarea de denticuli și alte calcificări, vizualizarea detaliată a deschiderii vârfului rădăcinii, repararea de perforații, sau orice alte proceduri microchirurgicale.

Microscopul dentar permite medicului dentist să vizualizeze, diagnosticheze şi să trateze detaliat dinții pacienţilor, ceea ce are ca rezultat un tratament de o calitate mult superioară tratamentelor tradiţionale.