cosmetică dentară

Un zâmbet frumos este considerat un factor social important. Are un impact semnificativ atât asupra întregului aspect fizic cât şi asupra încrederii şi imaginii de sine. Dacă dinţii dumneavoastră nu arată atât de bine pe cât v-aţi dori, transformaţi-vă zâmbetul cu cosmetica dentară.

smile

Vă oferim servicii de cosmetică dentară care duc la  rezultate sigure și de încredere.
 
Dr. Dorin Chilintan vă va oferi soluții personalizate în funcție de situația dumneavoastră unică. Uneori chiar și o singură vizită la cabinet poate face minuni.

Albirea dinților - Multe alimente și băuturi păteaza dintii. Tutunul, procesul de îmbătrânire, precum și unele medicamente sunt printre cauzele principale. Cu ajutorul albirii dentare dinții devin din nou albi.

Dorim să vă ajutăm să vă mențineți o sănătate orală bună și un zâmbet incredibil pe viață.  Vom evalua starea dinților dumneavoastră și vă vom recomanda opțiunile de tratament.

Pe lângă controalele periodice și igienizări serviciile noastre includ:

- tratamentul bolilor parodontale: gingiile sănătoase sunt fundația unui zâmbet frumos. Mulți adulți au o formă de boală parodontală, deci vă vom examina țesuturile moi pentru a rezolva problemele rapid. Vă oferim tratamente nechirurgicale pentru a preveni pierderea dinților și apariția problemelor orale serioase cauzate de bolile parodontale.

- gutiere pentru bruxism: multe persoane reacționează la stress prin scrâșnirea și încleștarea involuntară a dinților în timpul nopții. Dacă vă treziți dimineața cu dureri ale articulației mandibulare sau cu dureri de cap s-ar putea să suferiți de bruxism. O gutieră personalizată care se așează între dinți previne scrâșnirea și încleștarea acestora, ca să vă treziți odihnit.